Alle våre yogaklasser har infrarød varme som er gunstig for muskler og ledd og sirkulasjonen i kroppen. Hos oss finner du alt fra rolig yoga/yin: Fornyende, rensende, avslappende... til styrkende, utfordrende klasser. Du finner også yogaklasser med fokus på enkle øvelser som alle kan mestre, og tilrettelegging til ulike nivå og kropper

Yin yoga 

Rolig, mykgjørende yoga der vi jobber med muskler, og ikke minst bindevevet i kroppen. Stillingene holdes oftest over 3-5 minutter for å få den ønskete, mykgjørende effekten i vevet. Vi bruker også pusten for å hjelpe sirkulasjonen i kroppen. Mange sier denne praksisen reduserer stress og bedrer søvn. Kan være en fin praksis før sengetid.

Styrkende yoga

En yogaklasse med både styrkende og forløsende øvelser.

Vi starter rolig med tilstedeværelse og pusteteknikk, før vi myker opp kroppen med forberedende øvelser.

Gjennom timen veksler vi mellom øvelser med aktiv kontakt og styrke, og øvelser hvor vi kan gi slipp og hvile.

MediYoga 

MediYoga programmene består av bevisst pustetrening, enkle kroppsøvelser som modifiseres etter deltakerens evne, avspenning og meditasjon. Dette er myke øvelser som gjøres en av gangen eller i sekvenser med 4-8 øvelser.

Yogamix

En variert yogaklasse for styrke, balanse og pust. 

Flyt/vinyasa

Her synkroniserer vi pust og bevegelse, "flyter på pusten", en yogaklasse for deg som har praktisert endel yoga og er erfaren i de grunnleggende øvelsene

Hot yoga

Her skrur vi opp varmen så klassen er både varm og svett.  For deg som vil ha en ekstra utfordring både fysisk og mentalt.  Vi styrker kroppen, trener balansen, koordinasjon, og renser ut avfallsstoffer.   

YOGA

Varierte yogaklasser som varer opptil 90 minutter. Ofte i helgene

Barneyoga og familieyoga

Barn har en helt fantastisk evne til å integrere yogaverktøy i hverdagen. Det blir nye barneyogakurs utover høsten.

I familieyoga får vi øve på samspill voksne og barn, kose oss sammen og finne noen felles favoritter som vi kan implementere i hverdagen, gjerne før leggetid, eller når energien i kroppen koker.

Vi har familiyoga ca en gang i måneden. Følg med på wearefamilyoga på facebook