Vi tilbyr: Klassisk yoga/ hatha yoga, Yin yoga- Styrkende yoga- Yang/Yin- Barneyoga- Familieyoga- Gravidyoga- Barselyoga- Mediyoga. I tillegg til ulike workshops/helgekurs, inspirasjonsforedrag og spennende pop- up timer. Vårt studio har deilig, infrarød varme som er gunstig for stive ledd og smerter. 


Hos oss underviser erfarne yogalærere som deler sine erfaringer med yoga som et verktøy i mange av livets utfordringer. Vårt yogatilbud er bygget  på solid kunnskap og erfaring med kropp, anatomi, yogafilosofi og ikke minst PUSTEN. 

Møt noen av våre yogalærere

Karen Wilhelmsen:

Jeg har utdanning i emosjonell yoga og følelsesmestring, klassisk yoga, yin yoga og pilates. Min yogareise startet for fem år siden da jeg ble fysisk og psykisk syk. Jeg begynte med yoga for å lindre smerter i kroppen, men etterhvert oppdaget jeg at yoga kunne gjøre så mye mer. Yoga kan lindre smerter, gjøre deg smidigere og sterkere rent fysisk, men yoga kan også hjelpe deg med å sortere og bearbeide emosjoner, kontrollere tankekjør og stå stødigere i deg selv.

Etter min egen erfaring med hva yoga kan gjøre for kropp og sinn, har det blitt en lidenskap og et livsmål å hjelpe andre til å oppleve det samme.

For noen ganger opplever vi ting som gjør at livet aldri vil bli det samme igjen, men tenk om det kan bety at det vil bli så mye bedre! 

Cecilie Hillesøy:

Yoga har vært enormt viktig i livet mitt, både da jeg skulle bygge kroppen opp igjen etter to tette fødsler, og gjennom sterke ryggsmerter og operasjoner.  Uten yoga tror jeg at jeg fremdeles i dag ville hatt store smerter og begrensninger i livet.  Og så er yoga et fantastisk godt verktøy til å trene indre styrke og å stå i livets små og store utfordringer!

Av utdannelse har jeg generell yogalærer utdannelse med vekt på anatomi og hvordan "stille inn" kroppen i de ulike posisjoner/asanas. Dette er noe jeg også vektlegger i all undervisning. Jeg har også en solid fordypning i Just Breathe yoga, pusteteknikker og sammenheng kropp, pust og følelser. Jeg har videre utdannelse i yin yoga (rolig yoga). Jeg er også barneyogalærer og utdannet yogalærer for gravide og barselyoga.