Vi tilbyr et bredt utvalg av yogaklasser: Klassisk yoga/ hatha yoga, Yin yoga- Styrkende yoga- Yang/Yin- Barneyoga- Familieyoga- Gravidyoga- Barselyoga- Kundaliniyoga, Hot Yoga, pawanmuktasana. I tillegg til ulike workshops/helgekurs, inspirasjonsforedrag og spennende pop- up timer. Vårt studio har deilig, infrarød varme som er gunstig for stive ledd og kan redusere smerter. 


Hos oss underviser erfarne yogalærere som deler sine erfaringer med yoga som et verktøy i mange av livets utfordringer. Vårt yogatilbud er bygget  på solid kunnskap og erfaring med kropp, anatomi, yogafilosofi og ikke minst PUSTEN. 

Hvem driver We Are Family YOGA? 

We Are Family YOGA er startet av og drives av Cecilie Hillesøy:

"Yoga har vært enormt viktig i livet mitt, både da jeg skulle bygge kroppen opp igjen etter to tette fødsler, og gjennom sterke ryggsmerter ryggprolaps og operasjoner.  Uten yoga tror jeg at jeg fremdeles i dag ville hatt store smerter og begrensninger i livet.  Og så er yoga et fantastisk godt verktøy til å trene indre styrke og å stå i livets små og store utfordringer!

Av utdannelse har jeg generell yogalærer utdannelse med vekt på anatomi og hvordan "stille inn" kroppen i de ulike posisjoner/asanas. Dette er noe jeg også vektlegger i all undervisning. Jeg har også en solid fordypning i Just Breathe yoga, pusteteknikker og sammenheng kropp, pust og følelser. Jeg har videre utdannelse i yin yoga (rolig yoga). Jeg er barneyogalærer og utdannet yogalærer for gravide og i barselyoga.  Jeg elsker å lære og slutter aldri å utforske og utdanne med innenfor yoga. Med meg har jeg også Dragedans yoga, yoga og meridianer, og traumesensitiv yoga. "